Ēdienkarte

S A L Ā T I

Romas lapu salāti ar grilētu vistas fileju, Monte Campo sieru,
maizes grauzdiņiem un anšovu majonēzi
7.90 €

Biešu lapu salāti ar “Soira” sieru, ciedru riekstiem, marinētām bietēm,
rudzu maizes grauzdiņiem un medus – sinepju mērci (V)
8.50 €

Svaigu lapu un dārzeņu salāti ar ķiploku sviestā ceptām tīģergarnelēm, lēni
gatavotām paipalas olām, grauzdētu rudzu maizi un lakšu – spinātu pesto
9.90 €

Svaigu lapu salāti ar pašu kūpinātu lasi, kaperiem, olīvām,
rudzu maizes grauzdiņu un balzāmetiķa krēmu
9.90 €

U Z K O D A S

Pašu kūpinātas reņģu filejas ar mārrutku krēmu, marinētu sīpolu,
svilinātu kartupeli, lēni gatavotu paipalas olu un diļļu eļļu
7.80 €

“Beluga” lēcu sautējums ar tomātu marmelādi, dārzeņiem un
ķiploku sviestā ceptām baravikām (V)
8.80 €

Krāsnī cepts, medots kazas siers uz maizes tosta ar biešu lapām,
avokado krēmu un bazilika pesto (V)
8.90 €

Laša filejas tartars ar kaperu – citrusa gēlu, diļļu eļļu un maizes grauzdiņu
10.90 €

Liellopa filejas tartars ar sālītām gurķu putām, kreses salātiem,
paipalas olas dzeltenumu un rudzu maizes grauzdiņu
12.10 €

Liellopa filejas karpačo ar trifeļsēņu eļļu, melno jūras sāli un kreses salātiem
12.10 €

Jūras ķemmītes ar viegli marinētu, apsvilinātu sīpolu,
zaļo zirnīšu biezeni, marinētām sarkanajām bietēm un sviesta mērci
12.90 €

Z U P A S

Dārzeņu krēmzupa ar trifeļsēņu – diļļu eļļu un dārzeņu kraukšķiem (V)
7.90 €

Pikantā vistas buljona zupa ar griķu nūdelēm un dārzeņiem
8.80 €

Biska zupa ar tīģergarnelēm, sīpola kraukšķi un wakame jūras zāli
9.70 €

P A M A T Ē D I E N I

Tagliatelle krēmīgā saldkrējuma mērcē ar Monte Campo sieru un
dārzeņiem (V) 10.90 € / vistas fileju 13.90 € / tīģergarnelēm 15.20 €

Zandarta fileja ar kūpinātā sviestā ceptiem lapu kāpostiem, marinētām sarkanajām
bietēm, burkānu biezeni un sviesta mērci
15.80 €

Sama fileja ar grilētiem dārzeņiem, zaļo zirnīšu biezeni, svilinātu sīpolu un sviesta mērci
15.80 €

Laša fileja ar “Beluga” lēcu sautējumu, zaļo zirnīšu biezeni,
marinētiem ziedkāpostiem un baltvīna – jāņogu mērci
16.80 €

Grilēta vistas fileja sinepju – garšaugu marinādē ar ceptiem dārzeņiem
un sarkanvīna – buljona mērci
13.90 €

Marinētas, lēni gatavotas cūkgaļas ribiņas ar sautētiem sarkanajiem
kāpostiem, ceptiem kartupeļiem un alus mērci
14.90 €

Pīles krūtiņa ar ceptiem krāsainajiem burkāniem, biešu sulā marinētiem
ziedkāpostiem un ruma – kiršu mērci
16.80 €

Grilēts liellopa gaļas burgers ar sviestā ceptiem kartupeļiem, tomātu marmelādi,
“Soira” sieru, garšaugu majonēzi un marinētu gurķi
16.90 €

Grilēts liellopa filejas steiks ar kaņepju sviestā ceptiem kartupeļiem,
lapu kāpostiem, svilinātu sīpolu un sarkanvīna – buljona mērci
24.00 €

P A P I L D U S  P I E D E V A S

Lapu-dārzeņu salāti 4.50 €

Kaņepju sviestā cepti kartupeļi 4.50 €

Ķiploku marinādē grilēti dārzeņi 4.50 €

“Beluga” lēcu sautējumu 4.50 €

 D E S E R T I

Šokolādes fondants ar ērkšķogu ievārījumu, marinētiem rabarberiem un vaniļas saldējumu
5.90 €

Kakao biskvīta kūka ar aveņu – citrusa krēmu, rabarberu ievārījumu un jāņogu – zemeņu sorbetu
5.90 €

Kārtainā jāņogu krēma kūka ar ķiršu sorbetu
5.90 €

Sorbetu izlase
5.90 €

Vaniļas saldējums ar riekstiem un ogām
5.90 €

“Soira” sieru izlase ar vīģu ievārījumu
9.90 €

 D E G U S T Ā C I J A S   Ē D I E N K A R T E

6 kārtu ēdienkarte 35,00 EUR/personai

*Degustācijas ēdienkarti lūgums pieteikt iepriekš

Pašu kūpināta laša fileja ar mārrutku krēmu, marinētu sīpolu,
svilinātu kartupeli, lēni gatavotu paipalas olu un diļļu eļļu
***
Krāsnī cepts, medots kazas siers uz maizes tosta ar biešu lapām,
avokado krēmu un bazilika pesto
***
Spinātu-siera ravioli ar krēmīgu sēņu mērci un trifeļu eļļu
***
Jāņogu – dzērveņu sorbets
***
Grilēts liellopa filejas steiks ar kaņepju sviestā ceptiem kartupeļiem,
lapu kāpostiem, svilinātu sīpolu un sarkanvīna – buljona mērci
***
Kārtainā jāņogu krēma kūka ar ķiršu sorbetu

*Papildus rēķinam tiek piemērota maksa par servisu 10%