Ēdienkarte

S a l ā t i

Romas lapu salāti ar grilētu vistas fileju, Monte Campo sieru,
maizes grauzdiņiem un anšovu majonēzi
7.90 €

Svaigu lapu un dārzeņu salāti ar pelnu kazas sieru, marinētām bietēm, ciedru riekstiem,
grauzdētu rudzu maizi un balzāmetiķa mērci (V)
8.50 €

Rukolas salāti ar dārzeņiem, ķiploku sviestā ceptām tīģergarnelēm, lēni
gatavotām paipalas olām, grauzdētu rudzu maizi, un garšaugu majonēzi
9.90 €

Svaigu lapu salāti ar vītinātu brieža gaļu, marinētiem ķirbjiem, celmenēm,
maizes grauzdiņu un granātābola – balzāmetiķa mērci
9.90 €

U z k o d a s

Pašu kūpinātas reņģu filejas ar mārrutku krējumu, marinētu sīpolu,
svilinātu kartupeli un lēni gatavotu paipalas olu
7.80 €

“Beluga” lēcu sautējums ar tomātu marmelādi, dārzeņiem un
ķiploku sviestā ceptām baravikām (V)
8.80 €

Krāsnī cepts, medots kazas siers uz maizes tosta ar biešu lapām,
avokado krēmu un spinātu pesto (V)
8.90 €

Laša filejas tartars ar marinētu fenheli, citrusa krēmu, kaperiem un maizes grauzdiņu
9.90 €

Liellopa filejas karpačo ar trifeļsēņu olīveļļu, melno jūras sāli un kreses salātiem
12.10 €

Jūras ķemmītes ar viegli marinētu, apsvilinātu sīpolu,
dūmotu biešu biezeni, marinētu ķirbi un baraviku velutē mērci
12.90 €

Medījuma filejas tartars ar svaigiem kreses salātiem, paipalas olas dzeltenumu,
ķirbju – čilli gēlu un grauzdētu rudzu maizi
12.90 €

Z u p a s

Meža sēņu krēmzupa ar drupinātu kazas sieru un spinātu pesto (V)
7.90 €

Pikantā vistas buljona zupa ar rīsu nūdelēm un dārzeņiem
8.80 €

Biskas zupa ar tīģergarnelēm, sīpola kraukšķi un wakame jūras zāli
9.70 €

P a m a t ē d i e n i

Tagliatelle krēmīgā saldkrējuma mērcē ar Monte Campo sieru un
dārzeņiem (V) 10.90 € / vistas fileju 13.90 € / tīģergarnelēm 15.20 €

Zandarta fileja ar dūmotu biešu biezeni, sviestā ceptu melnsakni,
marinētiem ķirbjiem un citrusa – jāņogu mērci
15.80 €

Grilēta laša fileja ar “Beluga” lēcu sautējumu, dūmotu biešu biezeni un citrusa – jāņogu mērci
15.80 €

Sama fileja ar ķirbju – burkānu biezeni, sviestā ceptiem sezonas
dārzeņiem un baraviku velutē mērci
15.80 €

Grilēta vistas fileja ar ceptu selerijas biezeni, ķiploku sviestā
karamelizētiem dārzeņiem un sarkanvīna – buljona mērci
13.90 €

Marinētas, lēni gatavotas cūkgaļas ribiņas ar sautētiem sarkanajiem
kāpostiem, ceptiem kartupeļiem un alus mērci
14.90 €

Pīles krūtiņa ar ķirbju – burkānu biezeni, marinētām bietēm,
sviestā ceptu melnsakni un ruma mērci
16.80 €

Grilēts jēra ciskas steiks ar svilinātu burkānu, ceptu selerijas biezeni,
marinētiem ķirbjiem un sarkanvīna – buljona mērci
19.90 €

Grilēts liellopa filejas steiks ar rozmarīna eļļā ceptiem kartupeļiem, marinētu kāli,
lapu kāpostiem un sarkanvīna- buljona mērci
24.00 €

Grilēta medījuma gaļa ar rozmarīnā eļļā ceptiem kartupeļiem, marinētu kāli,
lapu kāpostiem un sarkanvīna – buljona mērci
30.00 €

D e s e r t i 

Šokolādes fondants ar dzērveņu – cidoniju sorbetu un aroniju gēlu
5.90 €

Crème brûlée ar upeņu liķierī noturētām ogām
5.90 €

Aroniju siera kūka ar dzērveņu gēlu
5.90 €

Sorbetu izlase
5.90 €

Vaniļas saldējums ar upeņu liķierī noturētām ogām un riekstiem
5.90 €

“Soira” sieru izlase ar vīģu ievārījumu
9.90 €

D e g u s t ā c i j a s   ē d i e n k a r t e

5 kārtu degustācijas ēdienkarte 30,00 EUR/personai

Meža sēņu krēmzupa ar drupinātu kazas sieru un spinātu pesto
***
Pašu kūpinātas reņģu filejas ar mārrutku krējumu, svilinātu kartupeli,
marinētu sīpolu un lēni gatavotu paipalas olu
***
Dzērveņu – cidoniju sorbets
***
Grilēts liellopa filejas steiks ar rozmarīna eļļā ceptiem kartupeļiem, marinētu kāli,
lapu kāpostiem un sarkanvīna – buljona mērci
***
Aroniju siera kūka ar dzērveņu gēlu

6 kārtu degustācijas ēdienkarte 35,00 EUR/personai

Meža sēņu krēmzupa ar drupinātu kazas sieru un spinātu pesto
***
Pašu kūpinātas reņģu filejas ar mārrutku krējumu, svilinātu kartupeli,
marinētu sīpolu un lēni gatavotu paipalas olu
***
Krāsnī cepts, medots kazas siers uz maizes tosta ar biešu lapām, avokado krēmu un spinātu pesto
***
Dzērveņu – cidoniju sorbets
***
Grilēts liellopa filejas steiks ar rozmarīna eļļā ceptiem kartupeļiem,
marinētu kāli, lapu kāpostiem un sarkanvīna – buljona mērci
***
Aroniju siera kūka ar dzērveņu gēlu

7 kārtu degustācijas ēdienkarte 40,00 EUR/personai

Meža sēņu krēmzupa ar drupinātu kazas sieru un spinātu pesto
***
Pašu kūpinātas reņģu filejas ar mārrutku krējumu, svilinātu kartupeli,
marinētu sīpolu un lēni gatavotu paipalas olu
***
Krāsnī cepts, medots kazas siers uz maizes tosta ar biešu lapām, avokado krēmu un spinātu pesto
***
Dzērveņu – cidoniju sorbets
***
Zandarta fileja ar dūmotu biešu biezeni, sviestā ceptu melnsakni, marinētu ķirbi un citrusa – jāņogu mērci
***
Grilēts liellopa filejas steiks ar rozmarīna eļļā ceptiem kartupeļiem, marinētu kāli,
lapu kāpostiem un sarkanvīna – buljona mērci
***
Aroniju siera kūka ar dzērveņu gēlu

*Degustācijas ēdienkarte pieejama, iepriekš veicot rezervāciju

*Papildus rēķinam tiek piemērota maksa par servisu 10%