Ēdienkarte

S a l ā t i

Romas lapu salāti ar grilētu vistas fileju, parmezāna sieru,
maizes grauzdiņiem un anšovu majonēzi
6.90 €

Rukolas salāti ar svaigiem dārzeņiem, drupinātu kazas sieru, marinētu fenheli,
ciedru riekstiem un balzāmetiķa krēmu (V)
7.90 €

Lapu salāti ar ceptām tīģergarnelēm, paipalas olām, grauzdētu rudzu maizi
un pašgatavotu garšaugu majonēzi
9.50 €

Lapu – svaigu dārzeņu salāti ar vītinātu brieža gaļu, “Soira” sieru,
pētersīļu eļļu, balzāmetiķa krēmu, plāni grieztu un žāvētu batāti
9.90 €

U z k o d a s

Pašu kūpinātas reņģu filejas ar baltvīna marinādē izturētiem sarkanajiem sīpoliem,
putotu garšaugu – mārrutku biezpienu, lēni vārītu paipalas olu un svilinātiem kartupeļiem
7.40 €

Krāsnī cepts, medots kazas siers ar cigoriņu lapām, pētersīļu eļļu,
biešu gēlu un viegli marinētu ķirbi (V)
7.90 €

“Beluga” lēcu sautējums ar tomātu marmelādi, dārzeņiem un ķiploku sviestā ceptām baravikām (V)
8.60 €

Garšaugos marinēts melnās ātes karpačo ar kreses salātiem,
trifeļsēņu olīveļļu, kaperiem un fenheli
9.70 €

Lēni gatavota paipalas krūtiņa ar ķirbju biezeni, glazētiem mini burkāniem,
krāsainajām bietēm un ruma – teļa buljona mērci
9.90 €

Jūras ķemmītes ar viegli marinētu, apsvilinātu sīpolu, pētersīļu eļļu, ziedkāpostu biezeni,
garšaugu sulā briedinātām kaņepju – rudzu maizes drumstalām un Beurre blanc mērci
11.50 €

Liellopa gaļas tartars ar biešu gēlu, paipalas olas dzeltenumu,
burkānu pulveri un žāvētu ziedkāpostu
12.10 €

Z u p a s

Meža sēņu krēmzupa ar drupinātu kazas sieru un pētersīļu eļļu (V)
7.90 €

Asā zupa ar vistas fileju, dārzeņiem, šitaki sēnēm un garšaugiem
8.80 €

Tomātu biezzupa ar zivīm, dārzeņiem, ceptu sīpolu eļļu un plāniem rudzu maizes grauzdiņiem
9.90 €

P a m a t ē d i e n i

Tagliatelle krēmīgā saldkrējuma mērcē ar parmezāna sieru un
dārzeņiem (V) 10.90 € / vistas fileju 13.90 € / tīģergarnelēm 15.20 €

Taimiņa fileja ar melno lēcu sautējumu, baltvīna marinādē noturētu fenheli,
biešu biezeni un baraviku – velutē mērci
15.80 €

Sama fileja ar ceptiem lapu kāpostiem, kūpināta sviesta – ziedkāpostu biezeni,
svilinātu, garšaugu marinādē gatavotu puravu, eringi sēni un baltā sviesta mērci
15.80 €

Zandarta fileja ar ceptiem, biešu sulā noturētiem ziedkāpostiem,
karamelizētiem mini burkāniem un baraviku – velutē mērci
15.80 €

Grilēta vistas fileja ar ķiploku sviestā ceptu ķirbi, pastinaku,
kvinojas sautējumu un sarkanvīna mērci
13.90 €

Grilēts cūkgaļas karē ar ķiploku sviestā ceptiem burkāniem, ziedkāpostiem,
medotu bumbieri, bišu maizi un teļa buljona – alus mērci
15.90 €

Lēni gatavota pīles krūtiņa ar ķirbju biezeni, ceptām bietēm, pastinakiem,
karamelizētiem šalotes sīpoliem un ruma – teļa buljona mērci
16.80 €

Grilēts jēra ciskas steiks ar ceptiem lapu kāpostiem, kvinojas – baraviku
sautējumu un sarkanvīna – buljona mērci
19.90 €

Grilēts liellopa filejas steiks ar timiāna eļļā ceptiem, sinepju marinādē noturētiem
sakņu dārzeņiem, sarkano sīpolu marmelādi, lapu kāpostiem un kadiķogu – sarkanvīna mērci
24.00 €

Latvijas mežu medījums ar kūpinātā sviestā ceptiem kartupeļiem, baraviku sabajonu,
sālī ceptiem, karamelizētiem šalotes sīpoliem un kadiķogu – sarkanvīna mērci

brieža filejas steiks 25.00 € / aļņa filejas steiks 32.00 €

D e s e r t i 

Ceptu ābolu – brendija krēma kūka ar baltvīna sīrupā
gatavotiem pīlādžiem, aronijām un šokolādes sorbetu
5.90 €

Šokolādes fondants ar vaniļas saldējumu, piparmētru pulveri un cidoniju gēlu
5.90 €

Karameles krēms ar kafijā briedinātām kakao biskvīta drumstalām,
smiltsērkšķu gēlu un dzērveņu sorbetu
5.90 €

Šokolādes – aroniju panna cotta ar pīlādžu gēlu un karamelizētiem riekstiem
5.90 €

Sorbetu izlase
5.90 €

“Soira” sieru izlase ar trifeļsēņu – medus mērci
9.90 €

*Papildus rēķinam tiek piemērota maksa par servisu 10%